Hajdúszoboszlóra megyünk holnap haverokkal, nem értem a belépőt magyarázza el légyszi valaki (? )
Az Aquapark a fürdőbelépő megváltását követően, kizárólag a strandfürdőn keresztül megközelíthető, külön belépőjeggyel üzemelő önálló egység. Az Aquapark belépőjegy (karszalag) megváltása a két egység között korlátlan átjárást biztosít.
A nagycsúszdák használata 12 éves kortól megengedett, 10-12 éves korban pedig írásos szülői engedéllyel. 0-3 éves korig az Aquapark ingyenes.
Ez most azt jelenti hogy először veszek a strandra akkor is ha én oda nem akarok menni, majd veszek az aquaparkba is??.. jó lehúznak
igen,pontosan ezt jelenti..:D
ki kell fizetned a strand és a csúszdapark árát is
Szia! Hajdúsági vagyok, néha eljárok Szoboszlóra. (Bár nekem a nánási a favorit:D)
Sosem voltam még az aguapark részén. Nekem nem tűnik nagy számnak, kiváltképp mert nem szeretek csúszdázni. Viszont maga a "sima" strand része nagyon jó, sokkal hangulatosabb mint az aquapart. Van hullámfürdő, pezsgőmedence, tengerparti medence, ami nagyon szépen ki van alakítva. Szerintem érdemes elmenned. Beszéld meg a haverjaiddal, hátha van, aki nem akar bemenni az aguapark részre. Addig ti is elszórakoztok a sima strandon, ők pedig szabadon járkálhatnak a két rész között.
Nem tudom, merre valósi vagy, de a Vásárosnaményi strand, az atlantika is szuper, ott ingyenesek a csúszdák és a fókashow is. Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!