Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hajdúszoboszlóra megyünk...

Hajdúszoboszlóra megyünk holnap haverokkal, nem értem a belépőt magyarázza el légyszi valaki (? )

Figyelt kérdés

Az Aquapark a fürdőbelépő megváltását követően, kizárólag a strandfürdőn keresztül megközelíthető, külön belépőjeggyel üzemelő önálló egység. Az Aquapark belépőjegy (karszalag) megváltása a két egység között korlátlan átjárást biztosít.

A nagycsúszdák használata 12 éves kortól megengedett, 10-12 éves korban pedig írásos szülői engedéllyel. 0-3 éves korig az Aquapark ingyenes.

Ez most azt jelenti hogy először veszek a strandra akkor is ha én oda nem akarok menni, majd veszek az aquaparkba is??.. jó lehúznak

2010. júl. 7. 23:53
 1/5 anonim válasza:

igen,pontosan ezt jelenti..:D

ki kell fizetned a strand és a csúszdapark árát is

2010. júl. 8. 00:07
 2/5 A kérdező kommentje:
anyám.. akkor maradok az itthoni felfújhatósnál XD de ennek mennyi értelme van? különálló nem?..-.-"
2010. júl. 8. 00:08
 3/5 anonim válasza:
különálló csak a strandon keresztül kell átmenni,biztos attól félnek valaki fürödne ott is ingyen :DDD
2010. júl. 8. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Hajdúsági vagyok, néha eljárok Szoboszlóra. (Bár nekem a nánási a favorit:D)

Sosem voltam még az aguapark részén. Nekem nem tűnik nagy számnak, kiváltképp mert nem szeretek csúszdázni. Viszont maga a "sima" strand része nagyon jó, sokkal hangulatosabb mint az aquapart. Van hullámfürdő, pezsgőmedence, tengerparti medence, ami nagyon szépen ki van alakítva. Szerintem érdemes elmenned. Beszéld meg a haverjaiddal, hátha van, aki nem akar bemenni az aguapark részre. Addig ti is elszórakoztok a sima strandon, ők pedig szabadon járkálhatnak a két rész között.

Nem tudom, merre valósi vagy, de a Vásárosnaményi strand, az atlantika is szuper, ott ingyenesek a csúszdák és a fókashow is. Jó szórakozást! :)

2010. júl. 8. 03:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Törökszentmiklósi vagyok. hát meg megbeszéltem anyuval hogy majd elmegyek üdülési csekkből szerintem el engednek de még meg beszélem apuval is .. de egy napra esik egy rokon látogattásal remélem nem lesz gubanc:D köszi szépen :)
2010. júl. 8. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!