Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan menjek ingyen balatonra?

Hogyan menjek ingyen balatonra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nos az a helyzet, hogy a barátnőmmal :D sátrazásra gondoltunk de akkor a cuccok felügylet nélkül maradnak. Kocsi most nem jöhet szóba sajnos:S.

L/18

2010. júl. 7. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Vihettek kenyeret és konzerveket, mehettek stoppal, és vadkempingezhettek. Ez így szinte ingyen van, DE! Ha valaki eltud élni egy hétig májkrémen, annak gratulálok! Ha két fiatal hölgy mer stoppal menni a mai világban bárhova is, annak is gratulálok! Én a vadkempinget sem javaslom, nem kevés büntetésre számíthattok, ha elkapnak, arról nem is beszélve, hogy ha ott marad a cuccotok, lehet este már sátor sem lesz a fejetek felett, nem csak az értékeitek, ruháitok tűnnek el!
2010. júl. 7. 16:47
 2/4 anonim válasza:

Menjetek gyalog, ha éhesek vagytok, akkor meg fogjatok halat vagy legeljetek.

Ha nem a fentire gondoltatok, akkor meg tedd fel normálisan a kérdést, hogy hány napra mennétek, mit tudtok magatokkal vinni és mennyit szándékoztok ott elkölteni.

2010. júl. 7. 16:53
 3/4 anonim válasza:

Ez fájt...XD (2.)

Am én nemtudom. =/

2010. júl. 7. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyire ingyen? Mert valahogy el kell jutni, az is pénzbe kerül. Nem minden részén lehet vadkempingezni és 2 lánynak nem is ajánlott, biztonsági okokból. Vannak kempingek, ahol szerintem olcsóbban is meg lehet szállni.
2010. júl. 8. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!