Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A kérdés az lenne hogy Mi...

A kérdés az lenne hogy Mi kerül 350 ezer Pénzbe 7 éjszaka Füreden?

Figyelt kérdés
Júniusban annyiba kerül ennyiért elmegyek külföldre is!!
2019. máj. 20. 08:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Vagy Füreden egy büfében 2 sült kolbász egy rántott sajt 2 kóla egy ásványvíz 6800-ért kicsit sokallom.
2019. máj. 20. 10:19
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Egyetértek a #7-es válaszolóval. Miért kellene nekünk olcsónak lenni? Próbálj elmenni pl. az olasz tóvidékre nyaralni. Esetleg sátorral kijön ennyiből. De a környező országok sem olcsóbbak, talán Lengyelország egy picit, de ott olyan is az infrastruktúra meg a vendéglátás. Másoknak mi vagyunk a külföld. Amúgy a Balaton egyáltalán nem rossz hely, csak nekünk könnyen elérhető és nem értékeljük...
2019. máj. 20. 10:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a #8-as válaszra gondoltam.
2019. máj. 20. 10:52
 14/19 D. Brasco ***** válasza:
53%
A balaton évek óta a lehuzasrol szól....ami már olyan szintre fejlődött,hogy már inkább a németek sem jönnek max egy pár fanatikus....meg is tudom érteni őket,egy hetes balatoni üdülés árából már böven lehet mast csinálni,és nem egy széthypolt pocsolya mellett denyhelni......
2019. máj. 20. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Ha jártál már Füreden, tudod a választ, de ezek szerint te nem jártál.

Ilyen hely Balatonfüred, az északi parton a legdrágább hely (Tihannyal együtt), mert a legszebben kiépített, a legjobbak a strandjai és van kikötő, Tagore sétány, gyönyörű parkok, kisvonat, akvárium, élményfürdő, stb.

A szálloda meg gondolom közvetlen parti, saját wellnesszel, és napi 3x-i étkezéssel, 4 *-os, ugye?

Külföldre ennyi pénzből csak Bulgáriába, vagy Tunéziába tudsz elmenni, ilyen színvonal főszezonban ennyiből nem jön ki, legfeljebb egy 2 *-os hotel reggelivel, vagy 3*-os , rosszabb elhelyezkedésű.

2019. máj. 21. 10:08
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

Füred embertelen drága, tavaly nyáron voltunk ott, vicc az egész. Soha többé.

Én se tudtam rájönni, hogy mi olyan drága, közel se olyan jó hely...

2019. máj. 21. 15:05
 17/19 A kérdező kommentje:

Voltam már Füreden 55 km tőlem, volt hogy egy héten 4x lementünk! De sosem aludtam ott... Bulgária is jó hely hideg fekete a víz a kaják jól néznek ki de ehetetlen, hiába teljes ellátás nézni lehet csak....

Tunézia az még nem volt majd Elutazunk oda egyszer.

2019. máj. 22. 08:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ehetetlen? Pár éve nem jutok már el Bulgáriába, mert mindig közbejön valami, de régen a szüleimmel mindig oda jártunk, a mai napig összefut a nyál a számban, ha az ottani kajákra gondolok. :))

2019. máj. 22. 08:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem jött be nagyon viszont Spliten finomakat ettünk (:
2019. máj. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!