A kérdés az lenne hogy Mi kerül 350 ezer Pénzbe 7 éjszaka Füreden?
Ha jártál már Füreden, tudod a választ, de ezek szerint te nem jártál.
Ilyen hely Balatonfüred, az északi parton a legdrágább hely (Tihannyal együtt), mert a legszebben kiépített, a legjobbak a strandjai és van kikötő, Tagore sétány, gyönyörű parkok, kisvonat, akvárium, élményfürdő, stb.
A szálloda meg gondolom közvetlen parti, saját wellnesszel, és napi 3x-i étkezéssel, 4 *-os, ugye?
Külföldre ennyi pénzből csak Bulgáriába, vagy Tunéziába tudsz elmenni, ilyen színvonal főszezonban ennyiből nem jön ki, legfeljebb egy 2 *-os hotel reggelivel, vagy 3*-os , rosszabb elhelyezkedésű.
Füred embertelen drága, tavaly nyáron voltunk ott, vicc az egész. Soha többé.
Én se tudtam rájönni, hogy mi olyan drága, közel se olyan jó hely...
Voltam már Füreden 55 km tőlem, volt hogy egy héten 4x lementünk! De sosem aludtam ott... Bulgária is jó hely hideg fekete a víz a kaják jól néznek ki de ehetetlen, hiába teljes ellátás nézni lehet csak....
Tunézia az még nem volt majd Elutazunk oda egyszer.
Ehetetlen? Pár éve nem jutok már el Bulgáriába, mert mindig közbejön valami, de régen a szüleimmel mindig oda jártunk, a mai napig összefut a nyál a számban, ha az ottani kajákra gondolok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!