Tatán és Várgesztesen milyen benti program lehetőség van?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk az osztállyal két napos osztálykirándulásra, de az előrejelzések szerint szakadni fog végig az első. Ráadásul hatalmas szél lesz. A baj az, hogy szinte csak kinti városnézős programunk van..
Tudnátok benti helyeket mondani? Akár egy jó kávézó vagy olcsóbb kajálda, vagy őszintén fogalmamsincs.
Ui.: Azért kérdezem, mert nekem és még másik két lánynak kellett összeállítani a programot. Kérlek ne írjatok rosszat, tudom, hogy hamarabb kellett volna alternatíva után kutatnom, de most ez így alakult.
2019. máj. 5. 22:47
1/4 anonim válasza:
A majkpusztai remeteség én vannak fedett részei, pl a templom. Mellett bányászati múzeum működik, de hívjatok fel őket, mert amúgy csak szerdán nyitnának. Tatán is több múzeum működik. A sétahajózás az Öreg-tavon szintén jó program, mivel a hajó zárt. Tatabányán a turulnál látogatóközpont működik. Vértesszőlősön az őskori bemutatóhely szinten esőtől védett. Ha belefér pár plusz kilométer, Komáromban ott a Monostori erőd, Felcsúton meg a kisvasút.
4/4 anonim válasza:
Tatabányán van fedett fürdő, 5 km Tatától.
Tatán van egy csokizó, de nem túl nagy, viszont nagyon finom forró csokit lehet inni óriási választékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!