Pszicho88 kérdése:
Hogyan Juthatok el Budapestről Budakalászra?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem vagyok Pesti, de átmenetileg ott lenne a szállásom és Budakalászon dolgoznék. Hogy oldható meg a leggyorsabb utazás? Hév, villamos, vonat, busz?
Köszönöm.
2019. máj. 5. 19:45
1/7 anonim válasza:
HÉV a legpraktikusabb.
Persze az sem mindegy, Bp melyik részéről.
4/7 anonim válasza:
A H5 HÉV-vel juthatsz el a Batthyány térre.
5/7 anonim válasza:
Fogod a Google térképet, beírod a lakhelyed és a munkahelyed címét és rákeresel. Például a tömegközlekedésre. Teljes pontossággal megmondja, változatokat közöl és válogathatsz, még menetrendet is kapsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. máj. 11. 08:40
7/7 anonim válasza:
Szia! Tudom, kicsit késői válasz (nem tudom, aktuális-e még a kérdés), de én a H5-ös hévet ajánlom leginkább. Nyilván ez függ attól is, hogy mennyire laksz hozzá közel. Ezeken a megállóhelyeken áll meg:
Szentendre
Pannóniatelep
Pomáz
Szentistvántelep
Budakalász, Lenfonó
Budakalász
Békásmegyer
Csillaghegy
Rómaifürdő
Aquincum
Kaszásdűlő
Filatorigát
Szentlélek tér
Tímár utca
Szépvölgyi út
Margit híd, budai hídfő
Batthyány tér.
Jelenleg Filatorigátnál és Budakalásznál (kivéve Szentistvántelepet és Lenfonót) nem működik automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!