Magyarországon vagy inkább külföldön kirándultok, nyaraltok szívesebben?
Én pl. szívesen mennék egy jót kirándulni az osztrák Alpokba, vagy Salzburgba várost nézni, esetleg Szlovéniába egy kicsit körülnézni.
De az a helyzet, hogy itthon is rengeteg szép hely van, amit még nem láttunk.
Ti hogy vagytok ezzel? Bejártátok már Magyarországot?
Én mindkettőt nagyon szeretem. Itthon nyilván kicsit kevesebb az újdonsàg, de attól meg rengeteg gyönyörű hely és rejtett érdekesség van, ráadásul sokszor tudok a helyiekkel beszélgetve első kézből tapasztalatokat szerezni az adott környékről.
De külföldre is örömmel megyek.
Elég jól bejártam Magyarországot, de még mindig rengeteg hely van, ahova elmennék, most már főleg rejtett kincsek.
Néhány éve végigbarangoltunk egy teljes nyarat itthon, azóta ilyen kötetlenebb túrán kevesebbszer voltam, inkább külföldi utakat szerveztünk, most már hiányzik.
Számomra ez a legjobb dolog abban, hogy még diák vagyok, és egyrészt kedvezményeim is vannak, másrészt azért nyáron némi időm is.
Nem tudom megmondani, melyiket szeretem jobban. Nyilván a külföldi kirándulás rengeteg teljesen új környezetet tud bemutatni (pl. tajga növényzet, májusi hó, óriási hegyek, tiszta vizű tavak, vagy épp januári napsütés és meleg), ami azért nyűgöz le, mert még sosem láttam olyat. Magyarország viszont azért nyűgöz le, mert itt is látom, hogy mennyi minden belefér ebbe a kis országba is. Plusz egyszerűen szeretem, és alapból lenyűgöz minden zegzuga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!