Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a véleményetek Győrről?...

Mi a véleményetek Győrről? Van valaki rajtam kívül, aki nem szereti?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten irritál az a város
2019. ápr. 14. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szocializmus utolsó éveiben költöztem Győrbe, akkor még szerettem. Kultúrált városnak tűnt, jó életszínvonallal. Nem akarom ostorozni a rendszerváltást, de azóta pálfordulat következett be a várossal. És ezt hallottam másoktól is, még a szomszéd falvak lakóitól is. Mostanában tervezem a költözést.

Lehet hogy még törlik is a válaszom, de egy munkatáborra emlékeztet a város mentális atmoszférája. Átverés mindenütt, például a Győrszol az egész megyében hulladékszállítási alapdíjat szed a semmire. A sorkatona időkben a laktanyában is jobban éreztem magam mint napjainkban Győrben. Még szerencse hogy könnyen eladható a lakásom és jó árat is adnak érte.

2019. ápr. 14. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Első válaszadóval értek egyet. Volt időm megtapasztalni. Több laktam külvárosokban és a belvárosban is. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kerestem a helyem Győrben, de sehol nem találtam. Tömegközlekedni nem éri meg. Sétálni, hova? Biztosan belebotlik az bér egy két csövesbe, akiknek ha nemet mondasz anyáznak. Az pedig nem kerékpár út, ahol a járdát ketté vágták egy sárga csíkkal. Így elfér egy fél ember és egy vékony biciklis.

Lámpák ótvar módon vannak beállítva. Van olyan gyalogátkelő, ahol jó ha 10mp-ig van szabad utad. Egy kicsit lassabban járó ember, már a piroson lép fel a járdára.

Orvosi ellátás jó, ha mélyen a zsebébe nyúlsz. Nem hiszem, hogy én látnám rosszul a helyzetet. (Finom/ehető kenyeret ne is keress 600ft/kg alatt, de az is a legalja sok más térséghez képest, zöldség /gyümölcs kínálat pocsék. Sajnálom ezt a várost, mert szerethető volna, ha nem csak a képmutatás és a pénzéhesség uralná. Én biztos nem adnék ki egy büdös garzonlakásért 15-20 milliót.)

2019. ápr. 17. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Többször* Ember* Zsebedbe *

Elnézést kérek, automatikusan átváltja az egyes szavakat és nem ellenőriztem le.

2019. ápr. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!