Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hajdúszoboszlón melyik fürdőt...

Hajdúszoboszlón melyik fürdőt ajánljátok?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy több is van, melyik milyen melyik éri meg, hol vannak a legkevesebben?
2019. ápr. 9. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Van az aqua-palace, ami egész évben működik. Fedett.

Van a strand és van az élménypark(aquapark). Illetve van gyógyfürdő és uszoda.

De ez az egész a hungarospahoz tartozik, fizikailag is egy helyen vannak, a place mögött van a fürdő és az aquapark.

Én a strandfürdőbe és az aquaparkba szoktam járni, mindkettőre megvàltom a jegyet, van atjaras a kettő között. De ezek nyáron igazán jók, most még szerintem nyitva sincs. Amúgy önmagában a strandfürdő is egész napos program. Az aquaparkba akkor érdemes váltani pluszban jegyet, ha ugye csuzdazni akartok. De az is külön egy egész napos program is lehet, hatalmas.

Hogy hol mennyien vannak, az az időponttol függ. Hétköznap jobb a helyzet, hétvégén sokan szoktak lenni szezonban .

De amúgy a fürdő elég nagy terület és sok program meg kajas hely van, annyira nem zavaró, ha sok ember van, szerintem.

2019. ápr. 9. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Kevesen télen vagy ilyenkor vannak, gyógyfürdő és az aqua palace jó ilyenkor.
2019. ápr. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!