Hol lehet elvonulni Magyarországon?
5 napos elvonulást tervezek nyáron, csak egy hátizsákot és egy hálózsákot viszek.
Hol érdemes megtenni ezt Magyarországon szerintetek? Ahol nem zavarnak az emberek, és nem zavar a természet sem.
Köszönöm!
"és nem zavar a természet sem."
Nem zavar a természet sem?? Bocs, de ezen kiakadtam... :D Mégis hogy kell érteni: a madarak maradjanak csendben, hogy ne zavarjanak? :-)
Amúgy én valami kulcsosházat javasoltam volna - de hát ott ugyebár van természet is.
Vagy falusiturizmus keretében valami zsákfaluban egy szállást - de hát ott meg emberek is meg természet is van.
Köszönöm a válaszokat.
Úgy értettem, hogy a vadon élő állatok ne támadjanak meg például, illetve semmiképp se keveredjek vadászterületre.
Ja, értem :-) (2-es vagyok)
Azt hittem, Te is úgy érted, mint egy ismerősöm, aki állandóan azon volt kiakadva, hogy reggelente a rigó ott "ordítozott" az ablaka alatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!