Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen úti célokat ajánlotok...

Milyen úti célokat ajánlotok Kelenföldről?

Figyelt kérdés
Egy megállóra lakom Kelenföldről és gondoltam veszek valahova jegyet a vasútállomástól. Valami ötlet, hogy hova érdemes ellátogatni? Fotós vagyok, ezért tényleg bármilyen látványosságra/ érdekességre nyitott vagyok!

2019. márc. 29. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Budafoknál van Budafok kedves kis belváros, Kastélyparknàl van a Nagytètényi Kastèlymúzeum, Érd talán kevésbé érdekes, de ott van pl minaret. Martonvásáron a Brunszvik-kastélyt ajánlom. A Velencei-tó mentèn több helyen is megáll a vonat. Szekesfehervar is tartogat legalább egy napra való látnivalót. A Balatont nem részletezném külön, nekem Balatonfüred térsége a kedvencem.

Biatorbágyon a viaduktról lehet jó fotókat lőni, Bicske után több állomásról lehet becserkészni a Vértesi és a Gerecsét. Tatabánya környéken van egy-két látnivaló, pl Majkpuszta. Vértesszőlősön ősemberkedni lehet, Tata egyszerűen gyönyörű. Komáromban az erődrendszer lehet érdekes, de lehet enni egy jó sztrapacskàt is. Győr önmagáért beszél.

Százhalombattán a régészet szerelmesei kedvében járnak a halmokkal, Dunaújvárosban a szocreál tanösvényt ajánlom (komolyan!). Iváncsáról nincs messze a jelentős mértékben görög lakosságú Beloiannisz.

Ha nagyobb levegőt veszel, elérhető onnan Pécs, Kaposvár, a Szekszárd környéki borvidék és Gemenc. Szintúgy vár a királynék város, Veszprém. És a Bakony. Vagy Sárvár fürdője. Sopron tornyai, Kőszeg borozói. Nem beszélve Bécsről, Grazról, Münchenről, Salzburgról, Zàgrábról, Ljubljanàról, Mariborról.

Kelenföld a világ közepe.

Legalábbis ha nem Kőbánya-Kispest, a Keleti vagy a Déli felé szállsz fel.

2019. márc. 29. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Jelenlegi sínépítés miatt sajnos sok uticél nem érhető el.
2019. márc. 29. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es, egy hét és vége a teljes kizárásnak.
2019. márc. 29. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Gazdagrét.
2019. márc. 29. 22:04
 5/6 anonim válasza:
Veszprém, Balaton, Székesfehérvár....
2019. márc. 31. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:

ellátogatni mindenhova érdemes, egy fotós meg mindenhol találhat magának témát. ha bármilyen látvánnyosságra/érdekességre nyitott vagy, akkor bármerre mehetsz.

hogy téged mi érdekel, vagy mi mennnyire fog meg, az tőled függ. jobban jársz, ha a saját ötleteid alapján fedezed fel a világot és nem mások nyomdokaiban jársz.

2019. márc. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!