Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki utazott már vonattal...

Valaki utazott már vonattal Szegedről Ferihegyre?

Figyelt kérdés
[link] Ezen a linken elérhető, ahol írja, hogy közlekedik vonat. Viszont nem tudom mennyire lehet hinni neki, valaki utazott már így? Tényleg megy járat Szegedről? Köszi!
2019. márc. 24. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vasúttársaság hivatalos honlapja és menetrendi keresője, én ebben tegnapig nem is láttam pontatlan adatot soha (tegnap egy tervezett vágányzárnál írta rosszul a vonatpótló menetrendjét egy másik vonalon). Nyugodtan megbízhatsz benne. Óránkènt járnak ezek a vonatok, választhatsz a helyjegyes InterCity kocsik és a garantált ülőhelyet nem biztosító gyorsvonati kocsik között. Ezért látsz a keresőben minden vonatot duplán. Ferihegyen a vasútállomástól 10 perc a reptér a 200E busszal, a vonatjegy mellé kedvezményes buszjegyet tudsz venni a reptérre.
2019. márc. 24. 11:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2019. márc. 24. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne kifejezetten Ferihegyre megy a vonat, hanem átmegy rajta, ahogy a Nyugatiba megy. De igen, óránként jár, és megáll Ferihegyen. Igazából nem értem, ezen mi ennyire hihetetlen:D
2019. márc. 24. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!