Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Honnan indul a vonat Veszprémbe?

Honnan indul a vonat Veszprémbe?

Figyelt kérdés
Veszprémbe kell utaznom és interneten szeretném megvenni a vonatjegyet. Az a probléma, hogy egyszer azt írja, hogy a keletiből indul a vonat aztán pedig már azt írja, hogy a déli pályaudvarról. Akkor most honnan? valaki esetleg utazott már a keletiből? vagy egyszerűbb Kelenföldön felszállni? előre i köszönöm :)
2019. márc. 15. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Ennyi esszel meg ne probalj repjegyet vasarolni... :)
2019. márc. 15. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Normálisan irtam ki a kérdést! Mivel nem vagyok pesti ezért lettem volna kiváncsi arra, hogy a keletibe vagy a délibe kell felszállnom. Erre várok normális választ. Köszi
2019. márc. 15. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem találok vonatot, ami a Keletiből menne Veszprémbe. Eleve a Déli a logikus. Mindenesetre ha tényleg létezik olyan vonat, ami a Keletiből megy Veszprémbe, akkor nyilván a Keletibe kell menni, ami meg a Déliből indul, a Délibe.

Vagy lehet, én nem értem a problémát.

2019. márc. 15. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Veszprémbe a Déli pályaudvarról indulnak a vonatok. De fel lehet szállni Kelnföldön is, mind megáll ott.

Az Elvira szerint a Keletiből nem megy közvetlen vonat Veszprémbe, csak átszállással (Kelenföld vagy Székesfehérvár).

2019. márc. 15. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan régen jártam otthon, de a Déliből mentek anno. Logikátlan is lenne a Keletiből.
2019. márc. 15. 18:48
 6/6 anonim válasza:
Antal Ica
2023. máj. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!