Milyen programot ajánlotok cserediáknak?
Figyelt kérdés
Áprilisban jönnek hozzánk Németorszából 14 éves az én esetemben lánycserediák. Mi Bács Kiskun megyében lakunk, szóval jó lenne a közelben valami érdekes elfoglaltság, de az ilyen 2 órás út még belefér. Ők külön mennek majd Pestre és Szegedre os szóval ezek kilőve. Én valami nem városnézős dologra gondoltam, mert egész héten az lesz nekik. Valami olyan ami egy ilyen korú lányt lekötne.2019. márc. 15. 16:49
1/2 belapus válasza:
És vajon mi kötne le egy ilyen korú lányt ?Ki tudja ?
Ha nem városnézés, akkor esetleg a természet --> a Kiskunsági Nemzeti Park valamelyik bemutatóhelye, tanösvénye ?
Ha van magyar kötődése --> Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ?
Koncertek ?Például április elején Ocho Macho Izsákon vagy a Road Kecskeméten.
2/2 anonim válasza:
Hát valljuk be a legtöbb tizenéves a városnézés helyett a plázában szívesebben töltené az idejét,de ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!