Hogyan lehetne Pesten élni? 22/l
Figyelt kérdés
Teljesennelegem az ezerfós faluból. Plusz a 75.000-es kisváros sem jobb, ahova suliba jártam.
Én olyan helyet szeretnék, ahol akár egész nap sétálhatok a városban, úgy, hogy valaki felismerne... Isztambul vagy Bécs ilyenek is tetszenének, de külföldre úgysem jutok el...
Kiskorom óta ott sz
szeretnék lakni. De. Mostanság külföldre isngondolok, ahol úgymond tiszta lappal kezdhetnék.
Mások ezt hogy csinálják?
2019. márc. 9. 19:40
1/5 anonim válasza:
" olyan helyet szeretnék, ahol akár egész nap sétálhatok a városban, úgy, hogy valaki felismerne..."
Erre bármelyik falu vagy kisváros is alkalmas, amelyik legalább 80 km-re van a faludtól.
2/5 anonim válasza:
Keress munkát és egy albérletet pesten, és költözz fel.
Nyilván külföldön is ezt tennéd.
3/5 anonim válasza:
Bakker még magyarul se tudsz beszélni akkor mit akarsz te külföldön? Egyébként keresel munkát Budapesten és a spórolt pénzedből meg kifizeted az albérlet első hónapját meg a kauciót.
4/5 anonim válasza:
Én Budapesti vagyok, de a párom vidéki lány. Mindig az volt a vágya, hogy elköltözik a faluból és Budapesten fog élni. KB. 10 éve itt él, de már vissza vágyik vidékre. Itt óriási a forgalom, tömegkölekedési eszközökön tömegnyomor, szmog, ingerült - túlhajszolt emberek.
5/5 A kérdező kommentje:
Fiatalként mindenkinek jobb, de én nyugdíjas leszek, mire el engednek a szüleim innen...
2019. márc. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!