Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » SOS! Baján le van zárva a...

SOS! Baján le van zárva a Petőfi-sziget?

Figyelt kérdés
Pénteken indulnánk a Halfőző fesztiválra és érdeklődni szeretnék, hogy lehet e sátrazni az ifjúsági szállóban, vagy le van zárva? Ha nem lehet, hol van még olcsó szállás?
2010. júl. 2. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hááát lehet előbb kellett volna szervezkedni. Megmondom őszintén, azt hogy sátorozni lehet-e ilyenkor, nem tudom. Az ifijúsági szálló tutira fogad vendégeket, de több panzió és motel is van a városban. A Petőfi sziget most nincs lezárva, de a halfőző idején csak gyalog lehet ki-be járni (vagy a tömeg miatt úgy se). A legegyszerűbb ha felhívjátok a bajai turinform irodát, hátha ők tudják van-e még valahol szabad hely, illetve ők biztosan megtudják mondani azt is, hogy lehet-e sátorozni. Ha lehet, akkor azt is előre kell foglalni szerintem! Ha kell én is tudok pár motel és panzió nevet mondani, de csak ami fejből kipattan, nyilván interneten, vagy tőlük több információt kapsz!
2010. júl. 3. 22:22
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ:D

azóta már felhívtuk, és hál' istennek lehet sátrazni ott. A közlekedésről tudok, tavaj is voltunk itt:D

2010. júl. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!