Hova mennél kirándulni Fejér megyében?
Egy barátom más megyéből ide fog jönni, és sétálgatni fogunk Fehérváron.
De ezen kívül szeretne túrázni is. Én ismerek pár helyet, de nem vagyok biztos benne, hogy, hogyan kell odajutni busszal (mert mindig a szüleimmel megyünk), meg, hogy belé férne e az időbkbe.
Olyan hely kéne ami 1-2, max 3 óra alatt bejárható, szép és nem unalmas.
Nekem ezek jutottak eszembe:
Iszkaszentgyörgy,
Pénteki erdő,
És talán még Csákvár is ez a kategória,
Gondoltam Gántra is, de az relatíve messze van, oda-vissza a buszozás sok időt elvenne.
Mit gondoltok az ötleteimről?
Ha van sajátotok/valami tippetek, írjátok le nyugodtan😇😇
16/l
*Pentelei erdő
Bocsánat a hibáért, a telefonom átírta😅😅
Csókakő vára,, Fehérvárcsurgói kastély. víztározó. Gánt sem vállalhatatlan táv, helyes kis falu, bár a vendéglőn kívül sokat nem nyújt. A Gaja-völgy egy nagy kedvencem a környéken. Móri borvidéken egy kis pincelátogatás, bár lehet zsengék vagytok még hozzá, nem tudhatom. Aztán ott van a Velencei-tó, a pákozdi arborétum és az emlékmű, kilato. Varoslatogafasnak meg Veszprémet ajánlom, ha rossz az idő, még ha másik megye is, a vonat és a busz is hamar ott van. Esetleg Várpalota várát, bár ott megint nem sok más van. Tési szélmalom. Nádasdladányi kastély.
Ezek mind jól megközelíthetőek tömegközlekedéssel.
Igen, elég zsengekorúak vagyunk mindketten.
16 évesek vagyunk.
Ő paksi, ezért kéne valami gyorsan teljesíthető program.
Amúgy köszi az ötleteket!😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!