Egyedül nyaralni a Balatonon? Vajon jól tudnám magam érezni, vagy felejtsem el?
Szerintem nem picit felelsleges túlaggódod a dolgokat!hidd el a vilag egyaltalan nem egy olyan rossz hely mint ahogy itt leírod!
A masik meg ha felmerült benned már csak kérdés szinten is hogy jol fogod-e tudni érezni magad egyedül,akkor a válasz:biztosan nem!
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna magamról, ráadásul szinte szó szerint meg is egyezne a fentiekkel.
Csak annyi lenne a különbség, hogy nem a Balatonra mennék hanem az Adriára, és nem nőként, hanem férfiként.
Velem egyszer fordult elő, hogy csak későbbi gépre kaptam jegyet és emiatt kb. 2 napot egyedül voltam egy nyaralóhelyen. Igazából nem éreztem jól magam, csak lézengtem. Nekem unalmas volt egyedül a strandolás, séta a városban, stb. Én társasággal szeretek utazni.
Ha nem akarsz egyedül lenni, menj kempingbe, ott több a fiatal, tudsz ismerkedni. Esetleg fizess be valami olyan társasútra (főleg kalandtúrák, kirándulások vannak ilyenek), ahol más fiatalok is vannak. Ilyen utakra sokan mennek egyedül.
Simán jól éreznéd megad, én is voltam már egyedül, én szállodában laktam.
A szállodát csak az érdekli, hogy fizess.
A déli parton sokkal több a szabad strand, mint az északin, ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá.
Színvonalban viszont az északi part összehasonlíthatatlanul jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!