Linkelnétek nekem Csepelről képeket? (21. ker. )
Szia, csepeli vagyok. =)
Mi a véleményem? Hát, szerintem a pesti kerületek közül a legjobb és a legszebb. Igaz, a belvárosi része meg egy-két lakótelep hemzseg a cigányoktól, a kertvárosi része, ahol én lakom, szép, kultúrált és csendes.
De ha van konkrét kérdésed Csepellel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá. =)
Jah igen, melyik részéről szeretnél képeket?
Üdv. első válaszoló!
Igazából én is oda szeretnék költözni, mert ott találtam egy sulit ahol tudom tanulni a szakács szakmát. Ezért gondoltam, hogy szétnézek Csepelen albérlet terén. Láttam egész olcsóakat is, viszont a helyről pedig nem nagyon van infóm. De köszi, hogy írtál és bármelyik részéről linkelhetnél nekem képet, arról is ahol te laksz. Persze a cigányokkal teli helyekre nem nagyon akarok menni így azokat mellőzzük inkább. És mit gondolsz, tudok találni ott egy viszonylag jó helyen, elfogadható áron albérletet?
18/F
Ez egy aránylag tisztességes lakótelep, és a felújításoknak köszönhetően elég sok helyet parkosítottak körülötte.
Ezek a lakások a központban vannak, közel van a busz, a HÉV, a Csepel Pláza, a SPAR, a Tesco, a telefonközpont, a posta, az SZTK, a piac. És ezen lakások egyikében lakik Tabáni István. =)
Ez a Duna mellett van, ezt a környéket annyira nem ismerem.
Csillagtelep-Itt vegyesen vannak házak és lakások, inkább utóbbiból van több. Az albérlet árak eléggé korrektek, és a környezet is jó, és bármelyik pontjából könnyen megközelíthető a központ.
De van egy jobb ötletem. Látogass el Csepelre, és valahonnan szerezz egy Csepel-újságot. Ez egy ingyenes, hetente megjelenő lap, amelyik tele van albérletekkel, kedvező árakon.
Köszi, a képeket és az infókat:). Viszont az biztos nem fog menni, hogy én Csepelre csak úgy elugorjak most, mert Nyíregyházáról szeretnék felköltözni, tehát marad az internetes keresgélés vagy megpróbálok ismerősöket szerezni. Na ezt találtam és elég jónak tűnik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!