Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ezt hogy értette a buszsofőr?

Ezt hogy értette a buszsofőr?

Figyelt kérdés
Kb 8 km-re kértem a jegyet, az ugye 250ft. Oda is adtam, visszaadott 100 ft-ot. Mondtam, hogy 250-et adtam. Erre ő azt válaszolta, hogy "Jól van barátom ezen lehet nevetni meg nem érteni." Most mire utalhatott?
2018. dec. 20. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, jegyet nem kaptál, tehát saját zsebre dolgozott.
2018. dec. 20. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Igen feketén utaztál, ö eltette a 150 Ft-t, neked meg megspórolt 100-t.

Ez akár hogy is nézzük lopás az ö részéröl, ha te meg kiskoru is vagy akkor meg téged hoz csunya szituba ha jön egy ellenör.

Szüleidnek mindenképpen mond el.

Ami tuti, hogy mindenképpen kérjed legközelebb a jegyet, mert ha jön az ellenör nem öt fogják megbüntetni. Ès nem azért de 250Ft tényleg nem egy nagy összeg.

2018. dec. 20. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szépen ellopta a kenyéradó gazdája pénzét, kérlek. Ő alapesetben keres 0 Ft-ot ezen az ügyleten, te fizetsz 250-et, a szolgáltató meg map 250-et. Itt meg ugye fizettel 150-et, ő eltett 150-et, a szolgáltató meg kapott 0 Ft-ot.

Elég patkàny szokás ez, új buszok tucatjait lehetne beszerezni az így kieső összegekből és azon se nagyon lepodj meg, ha egy-két járattal kevesebb lesz a menetrendben, mert a jegyeladásokban az ilyen lopások nem látszanak meg, így papíron túl kevés lehet az utas, mehet az adott járat a levesbe.

És bizony ha ellenőr jön, bukik a sofőr is, buksz te is sokezer forintot.

2018. dec. 21. 07:17
 4/4 anonim válasza:
Megélhetési bűnözőnek hívják ezeket magyarországon.Erre tanítja a népet az állambácsi, meg azok a színvonalas tv műsorok,hmmmm de csodás!!
2019. jan. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!