Miskolc-Tapolcán külön apartmant ami teljesen felszerelt?
Figyelt kérdés
Már én is kerestem sokat.De hátha van akinek saját tapasztalata van és tudja ajánlani.Ha lehet üdülési csekkes legyen.Babával mennénk 3 napra.2010. jún. 25. 11:45
1/2 anonim válasza:
Igaz, közel egy éve tetted fel a kérdést, valszeg már jártál is M-Tapolcán, mi ma jöttünk haza, rengeteg tapasztalattal. Ha valakit érdekel, hogy hol érdemes megszállni, hová érdemes kisgyermekkel menni, hol tudtok olcsón enni, szívesen válaszolok e-mailben. Írj bátran.
2/2 A kérdező kommentje:
igen,találtan,sajnos kifogtam a leg barátságtalanabb,legrondább apartmant ami ott létezik,egy emeleti rész ahol semmi nincs elkerítve,tele életveszélyes résszel,ide rakott fel minket egy másfél éves gyerekkel,pedig tudta,hogy van gyerek.A hely szép,de oda többet nem megyek.
2011. jún. 27. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!