Vidéki város főterén kell átszállnod másik buszra, nagyon kell pisilned, mit teszel?
4-es válaszon jót nevettem, jó ide, igen, informatikus megoldás.
"mert a megoldások eltérőek lehetnek."
-igen ennek alapvetően anatómiai okai vannak.
Edit: egy kanál mézet egyél indulás előtt, annak víz-visszatartó hatása van, később kell menni pisilni.
Ha ennyire semmi sincs/zárva van a környéken, az két dolgot jelenthet: vagy éjszaka van, vagy hiába vagyok egy vidéki város főterén, ez egy kihalt a hely. Így aztán keresnék egy eldugott bokrot, és ott pisilnék.
L
Nekem volt már olyan, hogy egy kis faluból sétáltam át egy másik faluba. A másik falu vasútállomása szabadéri, fedetlen volt, wc nem volt a vonatra meg várni kellett, szóval a kocsmába mentem be. Jó fejek voltak, ingyen használhattam a mellékhelyiséget.
Amúgy, ha nem találod elsőre a kocsmát és nincs időd felfedezőse játszani, akkor gyorsan körbenézel, hátha látsz egy kisboltot, kultúrházat vagy egy arra járó embert, esetleg az udvaron tevékenykedő emberkét és megkérdezed, hogy mosdót hol lehet használni. Esetleg a megállóban várakozókat is megkérdezheted, hátha tudja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!