Szerintetek 16 évesen vonatozni veszélyes?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és valószínűleg este hatkor kell majd egyedül vonatoznom,egy elég elhagyatott környéken. Szerintetek történhet ,,baj"? Sajnos azt mondják,hogy nem kéne. :(2018. okt. 22. 19:42
1/7 anonim válasza:
Hát attól függ merre! Amúgy igen van benne veszély, sötétben vonatozni!
2/7 A kérdező kommentje:
Nyíregyházától Kisvárdáig :/
2018. okt. 22. 19:54
3/7 anonim válasza:
Azért este 6 még nem az éjszaka közepe, ne izgulj :) Sokan még csak akkor vonatoznak haza a munkából. Ha nagyon félsz, próbálj olyan kocsiba szállni, ahol már többen ülnek és legyen kéznél a telefonod.
4/7 anonim válasza:
Ez nappalra is vonatkozik és egy felnött 40 éves nönél is, hogy mindig olyan kocsiba üljön ahol vannak többen.
A kérdés inkább, ahol leszállsz fog-e várni valalki? Mert ha ott vár valaki akkor nem kell aggodnod nem lesz semmi baj.
5/7 anonim válasza:
Na eljött az idő hogy én "bezzeg az én időmben"-ezzek... Ismertem egy lányt aki a te korodban minden nap vonattal jött iskolába (és ment haza, akár este 6-kor), és tudtommal egyik veséjét se lopták el a szervkereskedők. Szóval legfeljebb az állomos felé / az állomástól sétálva érhet baj, de hát Istenem... Engem meg unokatesómat 10 évesen kicsaptak a Józsefvárosban (ami régen kicsit durvább környék volt mint ma) az utcára hogy jó idő van, menjek le játszótérre / menjünk a boltba kenyérért / stb., és még mindig élünk.
6/7 anonim válasza:
Ha nem falujárattal mész, hanem IC vel nincs félnivalód, Nyíregyháza után csak Kisvárdán áll meg.
7/7 anonim válasza:
Mit írtok itt össze!
Én 14 évesen vonatoztam be suliba, 5 után ment a vonat, rengetegen csinálják. Ennél talpraesettebbnek kellene lenni 16 évesen.
Max. pár büdös ember m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!