Melyek azok a magyarországi városok, ahova bármikor szívesen leutaznátok?
Figyelt kérdés
Csak úgy unalmatokban, melyek azok a városok, ahova szívesen, bármikor elutaztok, akár csak tengődni?
(főleg tömegközlekedéssel gondolok)
2018. okt. 10. 21:33
1/8 anonim válasza:
Én vagyok akkora felfedező, hogy bármelyik hazai városba örömmel utazok el, akár csak nézelődni is, Budapesttől Pálházán, Szegeden vagy Ózdon át Sopronig vagy Répcelakig bezárólag.
2/8 anonim válasza:
Pécs,Debrecen,Miskolc, Szombathely, meg.. akárhova. Imadok utazgatni.
3/8 anonim válasza:
Kőszeg, Tata, Győr, Veszprém, Pécs, Debrecen, Szeged..
4/8 anonim válasza:
Sopron bármikor. Ezen kívül a Balaton északi partja, Szeged, Eger, Debrecen, Villány.
5/8 anonim válasza:
Ki a fåsz pontozta le az első választ és főleg miért? Az én preferenciáimról szólt a kérdés, miért kell ezt bárhogyan is pontozni, gerinceském?
6/8 anonim válasza:
Sopron
Győr
Szombathely
Ez a három város számomra a legjobb az országban.
7/8 anonim válasza:
Így hogy Veszprémben lakok a legkeletebbi városok nem igazán jönnek szóba pl Debrecen vagy Nyíregyháza.
De Szegedet lehet egyszer bevállalom bár 5 óra az út busszal.
Voltam már így Szombathelyen Győrben Székesfehérváron meg Pécs én.
Pécs volt a legszebb
8/8 anonim válasza:
Vác, Balatonfüred, Esztergom, Visegrád (Zebegény, Nagymaros), Eger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!