Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » 2 nap Győrben barátnőkkel....

2 nap Győrben barátnőkkel. Mit nézzünk meg? Este szeretnénk partyzni, vmi tuti hely? Jó kajáldák, fagyizók, bármi? Köszi

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 10:22
 1/4 anonim válasza:
Egyértelmű... ÁRKÁÁÁÁÁD :):) ott tudtok fagyizni, kajálni , vásárolgatni.... minden...:) Ám énis győri vok:) 16/L
2010. jún. 23. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 23. 11:30
 3/4 A kérdező kommentje:
első válaszoló, tudsz mondani valami jó partyhelyet, ahol lehet táncolni, az átlagéletkor nem 30(szóval fiatalok járnak oda) és azért nem túl veszélyes?
2010. jún. 23. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
régen én a Bridge-be jártam meg volt a Lapos (mostmár asszem Bahnhof), ezek ráadásul egy kupacon is vannak. Fagyi, régebben volt a Zita fagyizó, ahol 20Ft volt a fagyi, míg máshol 110. Nemrégiben 40-re emelték, de múltkor jártam arra és már mintha nem adnának fagyit (bár lehet az udvarban adnak már csak). Árkád? Szerintem az nem nagy látnivaló, max. kajálni beugrani, gondolom nem ruhát venni akartok. Ahol sétálgatni érdemes: Székesegyház környéke, Radó-sziget, belváros.
2010. jún. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!