Csak engem zavar hogy ha bármerre utazok vonattal mindenhol a széktámlámba kapaszkodik mindenki és úgy ül le?
Milyen Supermanekkel találkozol te, akiknek akkora erejük van, hogy hátrahúzzák a támládat?😂
Én max annyit érzek érdekes módon, hogy igen, belekapaszkodott és meg is remegett ettől kb feleannyira, mint, amit a fékezéskor lehet érezni. Szörnyű valóban...inkább esne hanyatt vagy le se üljön, nehogy már én elviseljek egy 5 mp-es kellemetlenséget.
Megmondom őszintén, ez engem is tud zavarni.
Még az, hogy leülés-felállásnál megrántja oké. De mikor valaki rugdossa, lökdösi. És nem is arról van szó, hogy megfogja, és megmozdul. Hanem olyat ránt rajta hogy rándul vele az egész fejem meg olyan mintha hátba vernének.
Vagy legutóbb buszon szóltam a mögöttem ülő hölgynek, hogy ne rángassa már az ülésem, mert abba kapaszkodott...
Vegyél autót, és ne engedd hogy mögéd üljenek, vagy bérelj olyan repülőt, amin fixek az ülések, végső esetben vizsgázz le egyszemélyes motoros sárkányra, és akkor senki nem zavarhat utazás közben.
A legolcsóbb megoldás: maradj otthon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!