Töltenétek pár nyár végi napot egy pici, alig száz főt számláló falucskában?
Nekem volt ilyen nyaram gyerekkoromban. Nem volt rossz!
Rengeteg új dologgal szembesültem, mint sokféle háziállat, illetve az ezekkel élés mindennapjai. Pl. egy tehét megfejése, egy bika terelése a legelőre, juhok, kacsák, libák, pulykák, csirkék... Volt egy patak, ahova sűrűn lejártam játszogatni, merengeni a partján. Hatalmasakat sétáltam a természetben. Vendéglátóink átlagosak voltak. Nem csináltak nagy felhajtást a tiszteletünkre, de kedvesen fogadtak, ami azért volt talán még jobb, mert így hétköznapi életüket jobban megismerhettem. Nem cserélném el egy amerikai útra ezt a pár hetet! Mondjuk nem tudom, ma már egyáltalán van -e a falvakban ilyen, vagy ott is mindenki csak felveszi a segélyt, multiknál megveszi a kész húst, zöldséget, miközben puttyog a netes hálózati játékkal, csetel a nagyvárosi cimborákkal, stb... :)
Töltöttünk, igen.
Svájcban fenn az Alpokban, kb. 1000 sem volt a lakosság. :) Szuper volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!