Mit kell tudnom Gyuláról? Milyen a strandja, milyen helyeket lehet.
Figyelt kérdés
.....látogatni 3 gyerekkel?(1-7-11)Busszal megyünk nem kocsival.Van a városban taxi?2010. jún. 20. 22:50
1/4 anonim válasza:
én még nem voltam Gyulán, ellenben unokatestvéremékkel.
Ők már 2 nyáron is voltak ott 2 hetet, nekik nagyon bejött! :D bár ők kocsival mentek.
de taxi biztos hogy van, itt, ahol én lakom (balassagyarmat) is van, pedig ez csak egy 20ezer fős kisváros :)
3 gyerekkel lehet menni nyugodtan :) unokatesóim akkor voltak 10 és 4 évesek, ekkor másodszor voltak, először pedig 1 évvel korábban, tehát 9 és 3 :)
a strandja nagyon jó, még ingyen internet-lehetőség is van :)
Kellemes nyaralást, ha oda visz az utatok! :)
2/4 anonim válasza:
Gyula nagyon szuper! A strandja egyik legnívósabb az országban, rengeteg medencével. Csatornák, vízibiciklizés, gondozott város, szép vár, hatalmas idegenforgalom stb. És a környékben is jókat lehet kirándulni. Szinte nyugat, és nem drága.
3/4 anonim válasza:
Gyulát kisgyerekkel csak ajánlani tudom, nálunk a családban nagyon bejött. A strand kifejezetten kicsiknek nagyon nagy élmény, étkezés, masszázs, termál víz, hullám medence, sportúszás, csúszda mind adottak. Taxi, pizzarendelés házhoz stb. van, a jobb apartmanokban ingyen WIFI is. Szép a város, ha kirándulni szeretnétek, akkor a határ túloldalán is találtok célpontokat. Mindez elfogadható áron, a vendégek túlnyomó többsége Magyarországról érkezik, Romániából is vannak szép számmal. Jó és olcsóbb (szocreál feljavítva) szállodák is vannak, közel legyetek a Várfürdőhöz, akkor felesleges is az autó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. jún. 24. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!