Olyan GPS-t keresek ami internet illetve mobilnet nélkül is navigàl?
Figyelt kérdés
Ugyértve itthon beállitom az uticélt es mivel nincs mobilnetem az uton internet nélkül kéne navigàlni mivel sok olyan van amihesz internet kell es ha nincs megáll2018. aug. 6. 09:20
3/10 D. Brasco válasza:
Telefonok kozott is van pl olyan ami offline tud navigálni......az osszes lumia ilyen!
4/10 A kérdező kommentje:
iPhone-ra es a waze az esetleg nem ilyen?
2018. aug. 6. 11:07
5/10 anonim válasza:
A Waze nem, én maps.me-t szoktam használni androidra, nem tudom iPhone-ra van-e.
7/10 anonim válasza:
Én úgy oldom meg, hogy letöltöm az adott térképszelvényt - 30 napig tárolja a teló - a GPS megy net nélkül is, csak alatta a térképet nem látod :-)
8/10 lencsefőzelék válasza:
Nekem ennek az elődje van:
Nyilván kell rá egy iGo, meg időnként frissíteni kell a térképeket.
9/10 anonim válasza:
A HERE a tökéletes választás. Csak rá kell töltened -még otthon- az adott országokat amerre majd mész.
10/10 anonim válasza:
OsmAnd és OsmAnd+ nagyon tudom ajánlani. De ott van még a Magic Earth ami esetleg elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!