Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Telekocsi vidékre?

Telekocsi vidékre?

Figyelt kérdés
tapasztalatok?
2018. aug. 4. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó.
2018. aug. 4. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyes, volt pozitív tapasztalat meg olyan is, hogy késett vagy szó nélkül el se jött az autós, én már nem használom.
2018. aug. 5. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 2-en mentek egy BMW-vel, lehet 9en ultok bezsufolva egy kisbuszban. Sajnos egyre tobben mar uzletszeruen csinaljak.
2018. aug. 6. 04:20
 4/4 anonim válasza:

Nekem legjobban a "magad uram..." elv jött be!

Az Oszkár jól kezelhető felület, de sajna a vidék-főváros-külföld viszonylatra szakosodott. Vidék-vidék viszonylatra oszkáron alig van igény és hirdetés.

Mivel én sokat autózom vidék-vidék viszonylatban, ezért ezen újaimat közösségi portálokon teszem közzé. És hatékony! Igaz, kellett egy kis idő hozzá. De jó dolog ismerőssel, vagy közös ismerős ismerősével utazni. Mára már ott tartok, hogy gyakran rám írnak, nem megyek-e adott időpontban, adott útvonalon.

Olyan is előfordult, hogy Szilvásvárad-Kunhegyes útvonalon 2 utasom is lett... Ilyet oszkáron elérni, lottó ötössel egyenértékű!

Tehát, a telekocsizás megvalósítható. De nem biztos, hogy ehhez kizárólagosan valamelyik telekocsi rendszert kell használni, ahová regisztrálni kell.

(Holnap, pl. Balassagyarmat - Miskolc útvonalon a fb lehetőségeit kihasználva beteltem... Igaz, nincs foglalási díj, nincs értékelés... és mégis...)

2019. márc. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!