Szerinted mennyi pénz kell egy fiatal párnak 1 heti kajára a Balcsihoz?
Figyelt kérdés
reggeli, vacsi boltból lenne hidegen, csak ez ebéd lenne valami kajádában2010. jún. 19. 16:08
1/3 anonim válasza:
Ha okosan vásároltok és találtok egy olcsóbb kifőzdét akkor szerintem 25e körül.
2/3 anonim válasza:
áááá nincs az 25 ezer kb 15 ezer!Mi elozo évben voltunk és simán kijottünk annyiból!igaz attol is fug hogy mennyit bir enni az ember )))
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem ~ 1000ft/fő/nap kevés, ha kajáldában szeretnének ebédelni, mert egy legolcsóbb főétel kb 7-800ft-nál kezdődik és akkor még nem volt reggeli, vacsora, az üdítőt, fagyit stb. bele se számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!