Körös Toroki Napok utàn érdemes menni?
Figyelt kérdés
Csalàddal, kisgyerekekkel mennék és a fesztivàlt kihagynàm. Utàna viszont szeretnék menni 2-3 nappal.Vasàrnapig tart és kedden mennénk.2018. júl. 29. 09:40
1/3 anonim válasza:
Van akinek bejön a Körös-torok, van akinek nem. A víz jó, a oart nekem nem annyira tetszik. Közvetlenül a fesztivál után lehet nagyobb kosz lesz a szokásosnál.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is a kosztól, törött üveg a homokban esettől tartok... Esetleg màs hely az orszàg közép, keleti részén? Az se baj ha túràzni is lehet és van vìzpart is.
2018. júl. 29. 16:53
3/3 A kérdező kommentje:
Elmentünk végül, nagyon nem bàntam meg, ajànlott hely! Jó àron van minden a parton, az éttermekben is. A vìz is 27 C Fokos volt és ami meglepett a tisztaság! Mind a parton, a Campingben, utcàkon!
2018. aug. 29. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!