Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tàvolsàgi autóbuszon van hely...

Tàvolsàgi autóbuszon van hely csomagoknak?

Figyelt kérdés

Kb. 10 eve utaztam tàv.buszon utoljara, akkor egy utazotaskam volt, es azy az olemben fogtam.

Most 2 nagy gurulos borond lenne, es babakocsi.

Balatonfured-Tihany, es Tihany-Keszthely utvonalon.

Azokat nem szeretnek fogni... :-)

Vagy a helyi busztarsasagt hivjam?

2018. júl. 20. 06:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, és kit érdekel mi van az UK-ban. Mondjuk ha már ilyen cukin hazatelepült bezzeg külföldön magyar vagy akkor nem értem miért problémázol pár forinton, vagy sikerült a skót mentalitást is átvenni?

Egyébként nem kell csomagdíjat fizetni, az pedig a busztól függ, hogy hova lesznek a csomagok elhelyezve.

2018. júl. 22. 19:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem telepultem haza, nem ment el az eszem...

Edasanyamat szetetnem elvinni csak nyaralni/pihenni egy kicsit.

Ki erdekel?

Mondjuk a szegeny csaladokat, akiknek egesz eleteben nem telik nyarasara...

2018. júl. 23. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Bérelhetsz autót is, hogy kényelmesen utazzatok.

Ezt a süket dumát meg a szegényekről, akik sosem jutnak el nyaralni felejtsétek már el. Ők nem is tesznek semmit azért, hogy eljussanak valahova, csak siránkozni tudnak. Vagy nem is akarnak sehova menni, csak nem akarják bevallani.

2018. júl. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!