Hová utazzunk kettesben?
Én a Tisza tavat javaslom, esetleg Eger környékét, vagy Orfűt. Ha Miskolc-Tapolcán sem jártatok, akkor az is iszonyat jó hely. Ezek közül mindenhol jártam, és mindegyik nagy élmény maradt! Én szeretem ha nem csak a parton fetrengünk egész nap nyaralás címszó alatt, ezért jó ha van a közelben valami... Pl Orfűről át lehet túrázni az abaligeti cseppkőbarlangba. Valamikor két strandjuk is volt, egy mesterséges tó, és egy medencés fürdő, a kempingjük gyönyörű, rengeteg a tóraútvonal arrafelé! :)
Tapolcán ott van a barlangfürdő + Lillafüred kisvasút, csónakázó tó, ott is lehet túrázni... Egyik nap Miskolcot megnézni, esetleg Aggtelek.
A Balaton környékén is lehetne olyan helyeket keresni, ahol lehet várost nézni, egyéb... Tihany, Veszprém, nem tudom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!