ELTE füvészkert? Budapesti állatkert? Városliget? Szimplakert?
Sziasztok!
Azért írtam ki mindent külön, hogy biztosan kapjak mindenre választ. A kérdéseim a következők lennének:
1. A füvészkert ha jól olvastam az oldalukon minden nap nyitva van, azonban belépőről nincs szó, így érdekelne, hogy kell-e belépőt fizetni vagy ingyenes-e? És ha kell akkor a diák mennyibe kerül?:)
2. Az állatkerthez körülbelül mennyi idő kell, hogy bejárjuk (ha nem totyogunk, de azért nem is sietünk)?
3. A városliget oldalán olvastam, hogy 1500ft fél óra csónakázás. Igaz nem írták,hogy 1500/fő, így vélem azt gondolni, hogy 2 embernek is 1500ft lenne igaz? Tehát nem főre vonatkozik az ár?
4. Ha valaki járt már a szimplakertben meg tudná nekem mondani, hogy egy fröccs (kicsi vagy nagy, esetleg mindkettő) mennyibe fájna?
Köszönöm előre is a válaszokat!
1. van, ezres talán?
2. nekem 2 óra bőven sok volt, tulajdonképpen már akkor sok lett, amikor megláttam a hangyászt. Elment tőle az életkedvem is. Egyébként nagy terület, szóval attól függ, hogy meddig tud lekötni.
1. Kell. 600 Ft.
2. Szerintem 2-3 óra, de ez tényleg egyéni érdeklődéstől függ.
3. Egyértelműen csónakonkénti díj az 1500 Ft, max 4 fő ülhet egy csónakban.
4. Bor 400–600 Ft/dl, plusz szóda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!