Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csak nekem ennyire nagyon...

Csak nekem ennyire nagyon fura Kaposvár? Más városok is ennyire furcsák?

Figyelt kérdés
Jártam már pár városban de egyik se tűnt ennyire furának, vagy leginkább creepy-nek nevezném.Mintha a Trueman Showban lennék itt szinte :D
2018. jún. 27. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Az egész bolygó egy Trueman Show.

A föld lapos,a nap és a hold és a csillagok is egy kivetített kép :D

2018. jún. 27. 06:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam Kaposváron, osztálykiránduláson. Leszáltunk a buszról mellettünk meg egy nőnek pont akkor téték ki a kezéből a táskáját. Pár perc múlva mellettünk elmnet bringával egy srác nekiment egy táblának az meg kidőlt. Másra nem emlékszem a városból. Szóval szerintem is creepy..
2018. jún. 27. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy kedves kisváros, hangulatos főtérrel, egész jó kis vendéglőkkel. Sehol máshol nincs ennyi fasor az utcákon, üde zöld a jellemző utcakèp. Szolgáltatásokból sincs hiány, a Zselic pedig egy kevésbé ismert, de gyönyörű tájegysége az országnak. Nekem nagyon tetszett a kaposvári nyaralásom, pedig van verseny, minden hónapban utazók egyet valahová.
2018. jún. 27. 12:53
 4/5 anonim válasza:
De jó, hogy nem vagyok UFO :D Ugyanez az érzés jellemzi az én ottartózkodásomat is. Kissé szarkasztikusan hangozhat, de az egész város műnek érződik. Mintha csak úgy belecsöppentem volna egy teljesen idegen világba, aminek köze sincs semmihez, ami rajta kívül helyezkedik el. Nehéz megmondani, számomra miért érződik ilyen furcsának a város. A legkézenfekvőbb magyarázat részemről az, hogy távol esik az ország nagyobb csomópontjaitól, leszámítva persze Pécset. Emiatt volt ismeretlen számomra, és talán ez kelthette bennem ezt az érzést.
2018. júl. 8. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugyanezt éreztem én is, random épületek, mintha egyáltalán nem illenének oda, és egy katalógusból ollózták volna össze a várost :D Egyébként más város is van ami messze van mindentől mégsem olyan furák.
2018. júl. 9. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!