Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pesten hol lehet ellenni este?

Pesten hol lehet ellenni este?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha nincs sok pénzem, szállásom, akkor hol lehetek el egész éjszaka, ahol biztonságos is? Esetleg aludni valahol, nagyon olcsón. Plázák bezárnak estére ott nem lehet ellenni.
2010. jún. 16. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A zp-be bemész és a hidfelhajtó aljában leheveredsz. Ott reggelig megy a buli, nem veszik észre, hogy ott horpasztasz a sarokba és biztonság is megvan.
2010. jún. 16. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
És a sok részeg állat közül várjam meg, hogy melyik jön oda kizsebelni álmomban?
2010. jún. 16. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelent az hogy nincs sok pénzed, de én az utcán éjszakázás helyett inkább keresnék egy ifjúsági szállást, turista szállót vagy kollégiumot, ahol elalhatok... Ha elég egy ágy akkor 5-10 euróért már kapsz egy ágyat elég sok helyen!
2010. jún. 17. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!