Ha kapnál 24 órára egy kocsit hova mennél el vele az országban vagy a környező valamelyik országban?
Én nagyon szeretek autózni. Olyankor szoktunk beszélgetni igazán fontos dolgokról amik foglalkoztatnak bennünket. Én biztos a hegyekbe mennek ahol az ut két oldaláról be lógnak az ut fölé a fák. Pl. Aggtelek-Lillafüred környéke
A Balaton parton is szeretek autózni. Így én lehet nem mennek el külföldre ha mégis talán Ausztriát választanám
Ha 24 órára kapod az autót, az korántsem jelenti azt, hogy 24 órán át nyomod neki. Ha nem vagy gyakorlott vezető -mivel nincs autód- az utolsó 6-8 óra már csak szenvedés lenne.
Arról nem is beszélve, hogy a nap végére vissza is kell érned.
Csak egy példa:
BP:-i indulás, fölgurulnék az ország tetejét(Kékes) ennék egy sült pisztrángot Szilvásváradon, kipróbálnám a sátoraljaújhelyi kalandparkot, fürödnék egyet Hajdúszoboszlón és irány haza. Ez még talán beleférne a 24 órába, és nem is lenne annyira feszített iram.
Bár egy Balaton körüli túra sem megvetendő, néhány megállóval tarkítva (Siófok-Keszthely-Tihany-Almádi.....)
#4 nekem is ez jutott eszembe! :D
Ha vissza is kell hoznom 24 órán belül akkor csak Horvát partok vagy itthon Tihany, Mátra, esetleg Aggteleki cseppkőbarlang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!