Pesten mit érdemes megnézni? Bővebben lent!
A barátommal tervezzük, hogy augusztus végén felmegyünk Pestre egy hétre végigjárunk egy két nevezetességet, esténkét bulizunk egy jót!:)
Légyszíves írjatok, olyan helyeket amiket kár lenne kihagyni, valamint jó discokat (mait is meg retrosat is írhattok), pubokat, kávézókat, strandokat illetve kulturális helyeket is!:)
Valamint tudtok róla, hogy augusztusban lesz valamilyen jó kis fesztivál vagy koncert Pesten??
Köszönöm a segítséget!Pussz
Amit mindenképp nézzetek meg: Vár, Citadella, Állatkert (egész napos program, de komolyan), Vidámpark, vasúti múzeum a Nyugati mögött, Váci utca, Parlament...
Rengeteg dolog van, amit még érdemes, pl. álomautó kiállítás budafokon, sétahajózzatok egyet, valamint sétáljatok egyet a rózsadombon, mert szép. Ha vásárolni szerettek, érdemes lehet megnézni az Arénát.
Fesztivált, koncertet előtte nézz mondjuk a port.hu-n.
Kiülni érdemes a Ráday utcában, esetleg a szimpla kertben vagy a tűzraktérben. Bulizni szerintem jó hely e holdudvar, nem tudom, most lesz-e, a zp-t is szeretem. Óbuda fele van sok diszkó, azokról nincs sok infóm.
Szia!
ha már Augusztus végén mentek,akkor szerintem érdemes választani augusztus.20át,mert Air race,és ha kibírjátok estig,akkor a tüzijáték is belefér,ami egész jól szokott sikerülni =)
persze ez csak egy ötlet
Nagyon jó programokat írtatok!!!Köszönöm szépen!:)
Szép napot nektek!:)
A bringa felejtős!!!
Nem vagytok hozzászokva, így nagyon-nagyon veszélyes!!!
Programok még:
Természettudományi múzeum, Vásárcsarnok (ott rétes), esetleg egy 3D mozi, Margitsziget bringóhintóval, siklózás.
A kedvenc pubom: Silenius. Központi fekvés, 100-féle sör, mi kell még?
Ha kell, akkor szállást is tudok ajánlani.
Az augusztus 20.-ai Air Race-t és a tűzijátékot én sem hagynám ki. Egyébként mennyit szántok rá kb., ha nem túl indiszkrét?
Köszönöm kedves utolsó válaszoló!:)
Van benne valami, én hozzá vagyok szokva a vidéki bringázáshoz nagyjából ismerem a váron minden kis részét, de Pesten őrület van az utakon szóval a bringát lehet itthon hagyjuk!:)
Igazából még konkrét összeget nem tudok mondani, amennyit sikerül félrerakni a fizumból (diákmunka) szóval ne gondolj nagy számra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!