Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pesten mit érdemes megnézni?...

Pesten mit érdemes megnézni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A barátommal tervezzük, hogy augusztus végén felmegyünk Pestre egy hétre végigjárunk egy két nevezetességet, esténkét bulizunk egy jót!:)

Légyszíves írjatok, olyan helyeket amiket kár lenne kihagyni, valamint jó discokat (mait is meg retrosat is írhattok), pubokat, kávézókat, strandokat illetve kulturális helyeket is!:)

Valamint tudtok róla, hogy augusztusban lesz valamilyen jó kis fesztivál vagy koncert Pesten??

Köszönöm a segítséget!Pussz

2010. jún. 14. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit mindenképp nézzetek meg: Vár, Citadella, Állatkert (egész napos program, de komolyan), Vidámpark, vasúti múzeum a Nyugati mögött, Váci utca, Parlament...

Rengeteg dolog van, amit még érdemes, pl. álomautó kiállítás budafokon, sétahajózzatok egyet, valamint sétáljatok egyet a rózsadombon, mert szép. Ha vásárolni szerettek, érdemes lehet megnézni az Arénát.

Fesztivált, koncertet előtte nézz mondjuk a port.hu-n.

Kiülni érdemes a Ráday utcában, esetleg a szimpla kertben vagy a tűzraktérben. Bulizni szerintem jó hely e holdudvar, nem tudom, most lesz-e, a zp-t is szeretem. Óbuda fele van sok diszkó, azokról nincs sok infóm.

2010. jún. 14. 21:54
 2/9 anonim válasza:
100%

Szia!

ha már Augusztus végén mentek,akkor szerintem érdemes választani augusztus.20át,mert Air race,és ha kibírjátok estig,akkor a tüzijáték is belefér,ami egész jól szokott sikerülni =)

persze ez csak egy ötlet

2010. jún. 14. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
János-hegyre menjetek fel a Libegővel, azt én nagyon szeretem, gyönyörű a kilátás. Fel lehet menni a Szent István bazilika tetejére, szintén nagyon szép. Terror Háza, Szépművészeti Múzeum, Nemzeti Múzeum, mi voltunk a Nemzeti Bankban is, a látogatóközpontba bármikor lehet menni, de pl. a bank születésnapján, ami májusban van azt hiszem és az épületlátogató hétvégén végigvisznek. Széchenyi fürdőben is el lehet lenni, én imádom az úttörővasutat (most nem tudom mi a neve). Gül Baba türbéje a Rózsadombon. Most más nem jutott az eszembe.
2010. jún. 15. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon jó programokat írtatok!!!Köszönöm szépen!:)

Szép napot nektek!:)

2010. jún. 15. 13:08
 5/9 A kérdező kommentje:
És még annyit kérdeznék, hogy biciklivel jól lehet közlekedni a városban?Úgy tervezzük, hogy a bringákat is felvisszük, és majd azzal járjuk körbe a várost!:)
2010. jún. 15. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:

A bringa felejtős!!!

Nem vagytok hozzászokva, így nagyon-nagyon veszélyes!!!

Programok még:

Természettudományi múzeum, Vásárcsarnok (ott rétes), esetleg egy 3D mozi, Margitsziget bringóhintóval, siklózás.

A kedvenc pubom: Silenius. Központi fekvés, 100-féle sör, mi kell még?

Ha kell, akkor szállást is tudok ajánlani.

Az augusztus 20.-ai Air Race-t és a tűzijátékot én sem hagynám ki. Egyébként mennyit szántok rá kb., ha nem túl indiszkrét?

2010. jún. 16. 01:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó válaszoló!:)

Van benne valami, én hozzá vagyok szokva a vidéki bringázáshoz nagyjából ismerem a váron minden kis részét, de Pesten őrület van az utakon szóval a bringát lehet itthon hagyjuk!:)

Igazából még konkrét összeget nem tudok mondani, amennyit sikerül félrerakni a fizumból (diákmunka) szóval ne gondolj nagy számra!:)

2010. jún. 16. 14:53
 8/9 A kérdező kommentje:
*város
2010. jún. 16. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Gödöllőn a királyi kastélyt ajánlom figyelmetekbe, nincs messze és nem egy mindennapi élmény. Szentendrén a Skanzen szintén jó, folyamatosan fejlesztik.
2010. jún. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!