Tudtok Miskolcon szép helyeket, látnivalókat?
Miskolctól nem messze lakom de nem szokott sok dolgom arra lenni (ha van is az a Pláza környékén szokott lenni,illetve egyszer voltam az Avasi kilátón.) és most hogy jön a nyár jobban megszeretném ismerni Miskolcot,illetve kiterjeszteni arra felé is az ismeretségi köröm hogy legyen kivel elmenni mert a társaságomból senki nem lakik arra és így elég nehéz egyedül meg értelmetlen lenne.:)
Szép helyeket,városon belüli részeket,kávézókat,bulizóhelyeket,látnivalókat...stb Tudtok ilyen helyeket? esetleg ami a ti kedvencetek? és ha igen miért kedvencetek? :) (ha rossz kategória akkor bocsi csak azért ide írtam ki mert itt gyakrabban válaszolnak az emberek.) 21/F
Lillafüred: Hámori tó, Anna barlang, Szent István barlang, Palota szálló; Kicsit feljebb Ómassa felé van az őskohó, pisztrángos (isteni finom!).
Tapolca: Strand, Barlangfürdő, lehet vízibiciklizni, kacsát etetni, sétállni, ott is van jó kis büfé sor.
Én a helyedben igaz messzebb van de elmennék Aggtelekre a cseppkőbarlangba is.
Nagyon jokat lehet itt a bükkbe kirándulni.
Szórakozóhely ami felkapott most az a stamp, az a villanyrendőrnél van.
Szeretnek kávézni a sétálón a Frey caffee-ban. Málnás kávé nekem nagyon bejött pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!