Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Gimnazista lány vagyok, aki csak most realizálta, hogy pillanatokon belül elmegy az a maradék pár év, ami az iskolából maradt, és pánikszerűen szeretném még kiélvezni ezt az időt. Így hát elhatároztam, hogy mivel a vizsgaidőszakomat heteken belül letudom, a maradék időszakban lelépnék valakivel egy hétre. Nem tudom merre, csak mennénk. Kocsiban aludnánk, kisboltok olcsó termékeiből élnénk és publikus zuhanyzókban tusolnánk. Édesanyámmal keveset találkozom, így neki csak egy levelet hagynék, de mivel nagyon rugalmas, és napi szinten adnék magamról életjelet, valószínűleg nem zavarná különösebben. Már egy kiszemeltem is van: Egy idén végzős srác, aki szintén egyhamar maga mögött hagyja az érettségit. Nagyon szabad embernek mutatja magát, aki a legnagyobb őrültségben is benne lenne. Persze ebben nem lehetek biztos. Őt kérdezném meg, lenne e kedve ezt végigcsinálni velem. Még bejáratos a kocsija, így a "szállás" is meglenne. Pénzem van elég, nyaranta dolgoztam és abból összejött egy összeg amiből ellennénk. Bökkenő: a srác talán azért nem menne bele, mert anno a legjobb barátjával voltam másfél évig, márpedig ha lelépünk valószínűleg összemelegednék vele, illetve mert majdnem 3 év van köztünk. Szerintetek jó ötlet lenne megvalósítani ezt az egészet? Érdemes lenne szóba hoznom a srácnál? (Nem gyakran beszélünk, valószínűleg először furcsállná) És szerintetek belemenne? Ti belemennétek? A válaszokat előre is köszi! :)

2018. ápr. 25. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem zavar, hogy első éjjel szétkefél, akkor remek ötlet.

Publikus zuhanyzót otthon nem találsz, kempingekbe meg nem mehetsz be csak úgy.

De az megvan, hogy anyád teljes joggal fog megkerestetni a rendőrséggel, mivel még kiskorú vagy? Rugalmasság ide-oda, én is megengedő vagyok, de ha a gyerekem csak úgy lelépne egy idegen fószerral x napra, másnap a rendőrök hoznák vissza és egy jódarabig az lenne az utolsó útja.

2018. ápr. 25. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Telefonon megbeszéltem édesanyámmal és rábólintott. Ismeri a “fószert” és nem zavarna ha “szétkefélne”, bár kétlem, hogy ez lenne az egyetlen célja.
2018. ápr. 25. 21:06
 3/6 anonim válasza:
85%

én simán benne lennék egy ilyenben :D

még akár most is, persze azért nem árt ha 18 elmúlt :D

22/f/bi

2018. ápr. 25. 21:13
 4/6 D. Brasco ***** válasza:
10%
Fiatal vagy tapasztalatlan es naiv!igy szerintem nem jo otlet!
2018. ápr. 25. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

"Kocsiban aludnánk, kisboltok olcsó termékeiből élnénk és publikus zuhanyzókban tusolnánk."

Élvezetes lehet...

Akkor már inkább Hostel. Ha szerencséd van, akkor jó társaságot fogsz ki.

Én kb 300 euróért voltam télen a Kanári szigeteken 2 hétig. (repülőjegy+szállás+kaja+pia)

Sose voltam egyedül, mert nagyon jó társaságot fogtam ki a hostelben. És úgy indultam neki, hogy csak az oda-vissza repjegyet vettem meg. Szállást helyben kerestem.

Sok érdekes emberekkel ismerkedtem meg a világ minden tájáról. Nem unatkoztunk.

2018. ápr. 25. 21:35
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:
Kempingben aludjatok, mert ott legalább van zuhanyzó..
2018. ápr. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!