Budapesten belüli közlekedéshez milyen alkalmazást tudnátok ajánlani?
Jo az smiketaz elso irt.
Google Maps: utvonaltervezes
Futar: mikor jon indul a kovetkezo jarat, minek hol talalod a megallojat
BP Menetrend: mennyi a menetido adott jaratnak, megallokat mutatja, ennek a menetrendje azert annyira nem megbizhato.
+ 1.
Moovit.
Olyan, mintha a google mapsot és a futárt összegúrták volna.
Utazás tervező, menetrend és útvonalak is rajta vannak. Offline hálózati térképek.
Ráadásul nem csak Budapestre jó. (Igaz Magyarországon csak Budapest, Szeged és Székesfehérvár van rajta).
Nyaralásoknál sok hasznát veszem.
Tipp: mindennapi navigációhoz és nyaraláskor én is online tervezek útvonalat, de ha új városba költözik az ember és szeretné jobban átlátni, mi merre található és fejből tudni, hogy merre induljon, akkor a jó öreg papírtérkép nagy segítség, hiszen nem csak az adott úti cél szempontjából releváns infornációkat találod rajta, hanem sok mást is.
Könyvesboltokban sok jó térképet találsz, a BKK ügyfélpontjain pedig ingyenes tömegközlekedési hálózati térképet kaphatsz, ami kimondottan minőségi darab, legalábbis adattartalmát tekintve.
Így van: a város megismeréséhez szerintem is elengedhetetlen egy papírtérkép. Nem azért, mert konzervatív vagyok, hanem azért, mert sokkal jobban átlátható, mint térkép darabokból összeollózni, mikor merre kell menni. Segíti a tájékozódást a térkép.
Még külföldiek is sokszor térképpel járják a várost, pedig hiper-szuper telefonjuk is van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!