Mennyire szólnak bele Ryanairnél a kézipoggyásznál ha nagyobb hátizsákot viszek?
Figyelt kérdés
Mindig kis bőröndöt szoktam felvinni, de sok embert láttam hogy nagy Quechua-s hátizsákot visz fel Ryanairre. Nektek mik a tapasztalataitok, bele szoktak kötni? Merjek kockáztatni nagyobb hátizsákkal, vagy maradjak a kis bőröndnél?2018. ápr. 1. 13:38
1/7 anonim válasza:
Ha megadott méretet nem haladja meg, vihetst tescós szatyrot is...senkit nem erdekel.
2/7 anonim válasza:
Nem szólnak be, hanem fizettetnek ha túl nagy a méret.
3/7 anonim válasza:
Hátizsákra nem harapnak annyira, ha bele tudod passzírozni a keretbe (ezt egy bőrönddel ugyebár nem lehet megtenni, ezért vadásszák inkább azokat). Ha viszont úgy is kilóg, akkor tuti nem fogják felengedni. Javaslom, hogy ne tömd degeszre és akkor általában simán begyömöszölhető, kivéve persze ha ilyen bazinagy kempinges zsák.
4/7 anonim válasza:
A mérettől függ, nem a táska típusától.
Keretbe férjen bele, akkor okés.
Ha nem fér, fizetsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) tudom hogy fizetnem kell, a "beszolnak" alatt azt értettem. Továbbra se tudom hogy mit vigyek, mert a hátizsák kényelmesebb lenne, de a bőrönd viszont biztonságosabb, mert tudom, hogy amim van, biztosan belefér a mérődobozba :/ még átgondolom, azonban köszönöm szépen a válaszokat!
2018. ápr. 1. 17:09
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy a telepakolt hátizsákot mennyire tudod összenyomni, pl.tedd bele a mérethatárnak megfelelő bőröndbe. Ha belefér, akkor a kerettel sem lesz gond valószínűleg.
7/7 anonim válasza:
Lehet kapni pontosan kabin méretű hátizsákot... Én is filózok rajta, hogy veszek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!