Autóval Kaposvárról Egerbe autópályán a legegyszerűbb eljutni?
Nem nagyon szeretem az autópályákat, mert mindig tartok tőle, hogy rossz helyen megyek le, aztán nem tudok visszakeveredni, stb...
Meg ott mindenki siet, letol az útról, ha nem haladok 150-el.
Ha viszont a kertek alatt megyek, mondjuk Kecskemét felé, akkor meg számolnom kell legalább plusz 1 órát az útra. Nem mellesleg figyelnem kell, hogy ne tévedjek valami fizetős útra.
Tudnátok segíteni, hogy melyik utat, utakat válasszam?
Előre is köszi!
"Meg ott mindenki siet, letol az útról, ha nem haladok 150-el. "
120-140 között (kedvtől függően) szoktam menni autópályán. Nem nagyon tolnak le (figyelek hátra is), nem nagyon kell senkit letolni ezzel a tempóval. Persze nem félek kimenni a külső sávba, ha a kamion még kilométerekkel van előttem... Szóval nem kell 150-nel menni autópályán sem.
"mindig tartok tőle, hogy rossz helyen megyek le, aztán nem tudok visszakeveredni"
Legrosszabb esetben a következő lehajtónál vissza lehet fordulni. Általában 10, max 15km-enként van lehajtó, így persze plusz 20-30km-ekkel többet mész. Ha szerencséd van, akkor csak 10-zel, mert közel volt a következő lehajtó.
"Ha viszont a kertek alatt megyek, mondjuk Kecskemét felé, akkor meg számolnom kell legalább plusz 1 órát az útra."
Ahogy néztem Google maps-en, inkább kettőt.
Nem tudom, melyik autópályát használjátok, de engem 130-140-nel simán tolna le a sok idióta.
Ettől még inkább itt menj, összességében biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!