Hogy jutok el a leggyorsabban a Camponaba?
Figyelt kérdés
Üdv. Pécsről jönnék, leszállok keletiben és onnantól hogyan tovább?:P tömegközlekedés jöhet csak szóba és lehetőleg minél kevesebbszer kelljen átszállni2010. jún. 9. 18:09
1/7 anonim válasza:
Minek mész el a Keletiig? Szállj le Kelenföldnél, onnan vonattal Budatétényig. De kérdezd meg Elvira nénit: [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert a tömegközlekedés ingyen van.
2010. jún. 9. 19:53
3/7 anonim válasza:
Én átszállnék Sárbogárdon vagy Pusztaszabolcson egy személyvonatra és azzal mennék a Camponáig. Időben kb ugyanannyi, csak nem szívsz a tömegközlekedéssel, nem állsz háromnegyed órát a befülledt buszon a tömegben.
De lehet, hogy csak azért gondolom így, mert imádok vonatozni :D
4/7 anonim válasza:
Jahogy ragaszkodsz hozzá :)
Szállj fel a hetes buszra és menj el vele a Móricz Zsigmond körtérre. Ott szállj át a harminchármasra és menj el vele a Camponáig.
De nem értelek :D
5/7 anonim válasza:
Tényleg? Hol, mikor, kinek? A vasút nem tömegközlekedés?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De igen az is tömegközlekedés, de én most kivételesen a BKV-ra gondoltam =) én hibáztam nem adtam meg pontosan mire gondolok :) még egyszer elnézést
2010. jún. 9. 21:27
7/7 anonim válasza:
Akkor is elég Kelenföldig menni. Onnan 7E vagy 103 Kelenföld városközpontig, aztán 114, 213 vagy 214 a Camponáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!