Ha van BKV igazolványom, tehát ingen utazom, de gyorsabb lenne vonattal járnom, milyen vasúti bérletet vehetek?
Azt kérdezted, létezik-e olyan bérlet, ami a városhatáron belül jó a vonatra?
Tehát Budapesten belül akarsz vonattal utazni?
Nos, hát akkor semmit nem kell tenned, ugyanis a BKV bérlettel Budapest városhatárán belül bármelyik vonatra felszállhatsz, érvényes a BKV bérlet.
"ugyanis a BKV bérlettel Budapest városhatárán belül bármelyik vonatra felszállhatsz, érvényes a BKV bérlet."
Te a kereskedelmi forgalomban lévő Budapest bérletről beszélsz (BKV bérlet rég nincs) míg a kérdezőnek BKV dolgozói szabadjegye van, ami nem feleltethető meg a vonatra is érvényes Budapest bérletnek, hanem csak a BKK járataira érvényes.
A megoldás a már említett Start kártya, aminek költsége 1 hónapra lebontva messze a legalacsonyabb, ahogy már a korábbi válaszokban elhangzott.
"Tudom, hogy a Budapest bérlet mindenre jó, de BKV-ra nem kell, csak vonatra kellene"
Oké, én nem tudom, milyen bérlete/igazolványa van a kérdezőnek, én ebből a mondatából indultam ki és erre válaszoltam:
"Tudom, hogy a Budapest bérlet mindenre jó, de BKV-ra nem kell, csak vonatra kellene"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!