Az a helyzet nálunk már egy jó ideje hogy le van állva itt az élet, a tizenévesek számára.
Tavaly sosem unatkoztam már kora tavasszal sem. Hazamentem suliból már egyből kitudtam jönni valamelyik haverral bicajozni vagy hülyülni. Most más a helyzet, szinte mindig unatkozok és több haverom is így van vele. Ha kijövök valakivel akkor is csak unatkozok :S
Nem csak a barátikörömből nem jön ki senki hanem mások sem. A parkba- ami ilyenkor már rég teli szokott lenni fiatalokkal- nincs senki. Nem csak én mondom ezt, hanem mások is.
Már nagyon kevesen vannak az utcán, szórakozóhely sincs csak kocsmák, a fürdő sincs nyitva, leállt az élet.
BALMAZÚJVÁROS
16/F
2010. jún. 6. 16:15
1/6 anonim válasza:
Mindenki a gyakorikérdések előtt kockul. :D
2010. jún. 6. 16:30
2/6 anonim válasza:
Megesik az ilyen,gyorsan próbálj még suli előtt minél több programot szervezni az osztálytársaiddal,haverjaiddal.Mozi-délután/partyzás és koktélozás amikor nincsenek otthon a szüleid/menjetek el a közeli nagyvárosba(Debrecen) mozizni,vásárolni,esti szórakozóhelyekre elmenni!
2010. jún. 6. 16:35
3/6 anonim válasza:
Talán az idő, ami eddig eléggé őszies volt... Majd belendül minden...
2010. jún. 6. 16:36
4/6 anonim válasza:
nálunk is
Kiskunfélegyháza
2010. jún. 6. 16:51
5/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább az időjárás az oka, nem punnyadtság. Tavaly ilyenkor emlékeim szerint már baromi meleg volt, alig akartam iskolába menni, most meg ha egyszer elered az eső abba se hagyja. Menjetek árvíz védekezni, én most arra készülök haverokkal, és nagyon be vagyunk indulva. A mi kis városkánk is hallott, de ilyenkor beindul az élet. Amellett hogy szórakozunk csinálunk valami hasznosat is legalább! :)
2010. jún. 7. 11:48
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, talán az időjárás az oka, de engem nagyon idegesít hogy hiába megyek ki csak unatkozok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!