Balatonfüredre megyünk, mennyit vigyek?
Figyelt kérdés
szerdától kb vasárnapig v szombat.
a szállás kijön 1600ból, sztetek még mennyit vigyek?A kaját megoldjuk otthonról meg bemegyünk pár boltba
fagyizás lesz sztem meg pizzázás még kb.
Fürdőzésért kell fizetni a környéken?
2010. jún. 6. 12:58
1/7 anonim válasza:
Bocsi az off-ért: hol van ennyiért szállás?
2/7 A kérdező kommentje:
úgyhogy nekünk csak az ifat kell kifizetni, a többit más állja.
2010. jún. 8. 11:16
3/7 anonim válasza:
sztem egy olyan 2.000 ft-ot említetted a fagyit és biztos kell egy kis souvenir :)
4/7 anonim válasza:
Több helyen is lehet ott strandolni..abban nagy különbségek vannak ..mármint árilag..tavaly ott voltunk. Szabad strandot nem találtunk tehát mind fizetős amiről tudok...egy a lényeg..ne a tagore sétányról menjetek be strandra..mert az ott található szállodák fogadnak külsős strandolókat is de sokkal drágábban mint a sima strand.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, szerencsére nem kellett fizetni strandért, mert a szállásnál volt pont a part:)
2010. jún. 13. 17:15
6/7 anonim válasza:
a Tagore sétány végén ami van strand (Eszterházi) igaz fizetős, de jó és nem annyira drága. Ha ingyen akartok strandolni legközelebb Tihanyban van szabad strand.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, de már írtam h olyan helyen voltunk ahol nem kell :D campingben voltunk és tot volt a part. szal máskor is odamegyünk, nem fogunk fizenti érte
2010. jún. 16. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!