Milyen programok lehetnek Debrecenben osztálykiránduláson?
Figyelt kérdés
Májusban megyünk 3 napra.2018. jan. 22. 18:28
1/6 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül:
Agora Tudományos Élményközpont
Állatkert
Lézerharc
Szabadulószoba
2018. jan. 22. 18:32
2/6 anonim válasza:
Kint a nagyerdőn séta , Aquaticum fürdőközpont, Stadion körül rengeteg sportolási lehetöség .
Ezek jutnak még igy eszembe.
4/6 anonim válasza:
Van egy nagyon jó kalandpark a Vámospércsi úton. Azt hiszem Kerekerdő Kalandpark a neve.
Az aquaticum is jó ötlet.
Illetve olyankor már azt hiszem jár a Zsuzsi vasút, azzal el lehet jutni a hármashegyaljára, ami ha jó idő van nagyon jó szórakozás, én gyerekként imádtam, ha odamentünk. Mondjuk az inkább általános iskolás program, ha már gimisek vagytok nem biztos, hogy megfelel.
5/6 anonim válasza:
Az egyetemen érdeklődj, hogy körbevinnének-e az épületben, az középiskolásoknak nagyon fontos lehet. Én ott döntöttem el, hogy mégiscsak tovább fogok tanulni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2018. márc. 25. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!