Miskolcról Pécsre legkönnyebben eljutni?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudnék leggyorsabban,egkönnyedébben eljutni Miskolcról Pécsre? Néztem vonat útvonal, buszt és Oszkart is..Sajnos olyan lehetőséget nem találtam, hogy ne kellene várni rengeteget egy-egy "járat" között.
Köszönöm
Ha a Miskolcról páratlan óra 29. percében induló InterCity-vel utazol Budapest Keleti pályaudvarra, érkezés után 15 perc múlva indul az InterCity Pécs felé. Még izgulhatsz is, hogy ne késsen a Miskolcról érkező IC. Összes menetidő 5 óra 11 perc.
Autóval a viamichelin.com 4 óra 20 perc menetidőt ad.
Köszönöm a segítséget!
Igen, tudom, hogy busszal meg vonattal lehet, csak remélem, hogy van valaki, aki már megtette ugyanezt az útvonalat és tud részletesebben segíteni :)
Ha aktuális még, akkor én most jártam meg a héten oda-vissza vonattal. Ahogy előttem említik a vonatcsatlakozást, azt egyáltalán nem ajánlom, mivel nálam a miskolci vonat odafelé 25, visszafelé a pécsi 20 percet késett, ráadásul a Keletiben messze állnak meg egymástól, így szinte lehetetlen elérni a csatlakozást...muszáj eggyel hamarabbi vonattal felmenni BP-ig, hogy biztos legyen az átszállás. Ez így 6 óra összesen.
A busz még ennél is rosszabb, mivel az több, mint 4 óra(!) alatt teszi meg a BP-Pécs távolságot, bár valamivel olcsóbb mint a vonat. Ha megy akkor valaki Oszkárral arra, akkor talán az lehet a legjobb megoldás...
Köszönöm! :)
Én nem mertem megkockáztatni a vonatcsatlakozásos-lekésősdit, szerencsére telekocsival le tudtam bonyolítani. Bár kicsit sok volt, össze-vissza szervezkedni, de így biztos voltam abban, hogy eljutok oda és akkor, amikorra kell. :)
Legközelebb lehet, hogy megfogadom az egyik kommentelő válaszát és magánhelikoptert választok.... :D :D : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!