Budapestre Szeretnénk utazni a karácsonyi vásárra és bulizásra, melyik kerület és milyen szállást tudtok ajánlani?
Karàcsonyi vásár több helyszínen is szokott lenni, az V. kerületi Vörösmarty téren van a hagyományos helyszíne. Ott már meg is nyitott,
Szállást a Booking.com oldalon keress vagy a szallas.hu-n, ha bulinegyed kell, akkor a VI. vagy VII. kerület Nagykörúton belüli részét célozzátok meg, vagy persze az V. kerulet vagy a VIII. IX. kerületek körúton belüli negyedei is közel esnek. Ma már az egész város biztonságos, még a legrosszabb hírű negyedeket sem mondom, hogy okvetlenül el kell kerülni, max óvatosnak kell lenni. Ám az említett területek nem ilyenek. A zsebtolvajokkal vigyázzatok, kabátot, táskát csak akkor hagyjátok őrizetlenül, ha nincs bennük különösebb érték. Taxit telefonon hívjatok, ne etessétek a hiénákat. Ja és csak olyan piát igyatok meg, amit előttetek nyitnak fel és mixelnek. Én a Vakegérben voltam legutóbb bulizni, bár már nem vagyok akkora bulibútor, mint egyetemista koromban, de nekem az a hely bejött, nem olyan sznob, mint egy csomó menőnek tartott hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!